Priser

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 25 % dersom ikke annet er angitt. MANI Studio reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå f eks skrivefeil eller tekniske feil.

Betaling

Hos oss kan du betale med faktura, bankkort eller kredittkort. Vi benytter Klarna Checkout som betalingspartner.

Oppkrav

Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Angrefrist

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. Ved retur av klær så må alle originale tags fortsatt sitte på varen, de må alltså ikke fjernes for å så festes på plaggen på nytt. Gi oss beskjed ved å bruke returskjemaet du finner her, om at du ønsker å benytte deg av angreretten.

LAST NED ANGRERETTSKJEMA HER.

Du som kunde har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen! Vi anbefaler at du sender returen som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post – og postgangen vil i tillegg ta lengre tid. Pakkene kan ikke sendes som bedriftspakke. Merk deg at returporto betales av deg som kunde. Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

Returen sendes til:

MANI Studio, Gudes gate 2, 1530 Moss

Husk å legg ved ordrenummer og kontaktinformasjon slik at vi lettere finner tilbake til din ordre.

Fyll ut angrerettskjemaet og legg det ved i returpakken. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Bestillingsvarer og angrefrist

Varer som vi IKKE har i vårt faste sortiment dvs varer vi bestiller på din forespørsel kan IKKE returneres. Dette kan feks være polstrede stoler, sofaer, lamper eller andre møbler som bestilles på forespørsel. Disse ordrene er bindene. Vi ber om 30% forhåndsbetaling på slike ordrer. Restbeløp skal innbetales i forkant av levering. Ved avbestilling belastes et gebyr tilsvarende forhåndsbetalingen. 

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på mail: malin@manistudio.no

Produsenter