MANI Studio så dagens lys 1. november 2013, vi holder til i Dronningens gate 1 i gågaten i Moss. I tillegg har vi en av Norges største nettbutikker, håper du vil trives her inne.

MANI Studio er et unikt univers - vi har samlet møbler, interiør, klær og sko under samme tak og pleier å si at det er som en godteributikk for designelskere. Vi fokuserer på skandinavisk design, krydret med litt glam fra Italia og USA og beveger oss i medium- til high end segmentet.

Vårt mål er å gjøre deg som kunde fornøyd. For å få til dette jobber vi knallhardt hver eneste dag, vi ønsker å tilby deg anerkjente og elskede designikoner samtidig som vi også ønsker å være raskt ute med nyheter, enten det er i form av nye varer eller nye leverandører. Vår filosofi er å tilby kundene våre produkter som de skal kunne omgi seg med i mange år. Derfor er kvalitet svært viktig for oss.

Hva møter du hos oss? Vi har engasjerte, flinke og blide jenter som kun er der for å hjelpe deg enten det er i butikken vår, på telefon, på mail eller i sosiale medier. God produktkunnskap, personlig service, trygghet og rask levering er også viktige elementer når du handler hos oss.

MANI Studio fører mange velkjente merkevarer -
Isabel Marant Etoile, Rails LA, Róhe, FWSS, Designers Remix,
Lois, Anine Bing, Filippa K, Laura Bellariva, Moss Copenhagen, Second Female, UBR, Swims, Helmut Lang, Sail Racing, Morris Stockholm, Gramicci, Rains, Stutterheim, J. Lindeberg, Nudie Jeans, Veja, Diemme
 Missoni Home, Swell, Voluspa, Gubi, &Tradition, HAY, Heymat, Anni Lu, Ecoya, Flos, Himla, Jonathan Adler, Lexington, Louise Roe, Northern, Savon de Marseille, Vipp, mfl.

Instagram
 @manistudio

Facebook
facebook.com/manistudio

Lurer du på noe vedrørende levering? Ta kontakt med post@manistudio eller ring oss på 69 25 77 00. Lurer du på noe om innkjøp eller markedsføring? Ta kontakt med: malin@manistudio.no eller espen@manistudio.no