Er varene du har bestilt på lager, vil ordren din pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Dersom vi ikke klarer dette, vil vi ta kontakt med deg.
Om du bestiller flere varer som er ventet inn frem i tid, så sendes alle varer samlet, om ikke annet er avtalt.
 
Forsendelse

Vi sender våre varer med Bring. Ved bestilling av møbler og større interiørartikler benytter vi Link Logistikk eller annen speditør.
 
Frakt kr 50,- gjelder bestilling av klær, sko, smykker og mindre interiørvarer.
Pakken leveres til nærmeste postkontor/post i butikk eller i din postkasse. 
 
Frakt kr 179,- gjelder bestilling av mellomstore interiørvarer og møbler.
Pakken leveres til nærmeste postkontor/post i butikk.

Frakt kr 0,- gjelder dersom du selv henter varen i vår butikk. 

Ved bestilling av møbler og større interiørartikler vil frakt beregnes basert på leveringsadresse og størrelse/vekt på forsendelsen. Vi kontakter deg med informasjon om pris på levering før din ordre settes i bestilling. 
 
Det er kjøpers ansvar å sørge for at den adresse og kontaktinformasjon som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Skal vi sende pakken på nytt blir kunden belastet for frakten.
For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 299,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Skadet vare

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss asap og helst på ankomstdagen. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått,slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Send oss bilder både av varen og av emballasjen sammen med ditt ordrenummer og ditt fulle navn. Ta vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen, dersom våre leverandører ønsker varen i retur.