Priser
Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer 25 % mva dersom ikke annet er angitt. Alle priser er stykkpris dersom annet ikke er angitt. MANI Studio reserverer seg for eventuelle trykkfeil, og forbeholder oss retten til å kansellere ordren dersom varen er feilpriset. Prisendringer kan forekomme ved økte fraktkostnader og innkjøpspriser, samt ved valutaendring.
 
Betaling
Hos oss kan du betale med bankkort eller kredittkort. Vi benytter Klarna Checkout og PayPal som betalingspartnere slik at du også kan velge faktura eller delbetaling. Mer informasjon og vilkår finner du her.
 
Forbehold om lagerstatus
I nettbutikken tilbyr vi også varer som er lagerført i vår fysiske butikk, og kan kjøpes over disk. Selv om lagerstatus oppdateres kontinuerlig tar vi forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om den har positiv lagerstatus i nettbutikken. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre i slike tilfeller.
 
Angrefrist
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp.
Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. Ved bruk av angrerett må varen være hel, ubrukt, og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet.
Klikk her for å laste ned angreskjema
 
Bestillingsvarer og angrefrist
Varer som vi ikke har i vårt faste sortiment dvs varer vi bestiller på din forespørsel kan ikke returneres. Dette kan feks være polstrede stoler, sofaer, lamper, tepper eller andre varer som bestilles på forespørsel. Disse ordrene er bindene. Vi ber om 30% forhåndsbetaling eller reservasjon på bankkort på slike ordrer. Ved avbestilling eller retur av slike belastes kunden et gebyr tilsvarende 50 % eller mer av ordrens verdi. Dog aldri mer enn varens fulle verdi.
 
Retur
Du som kunde har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Vi anbefaler at du sender returen som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post – og postgangen vil i tillegg ta lengre tid. Returporto betales av deg som kunde. Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

Returen sendes til:

MANI Studio, Dronningens Gate 1, 1530 Moss

Husk å legg ved ordrenummer og kontaktinformasjon slik at vi lettere finner tilbake til din ordre.

Fyll ut angrerettskjemaet og legg det ved i returpakken. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).
 
Salgsvarer byttes ikke. 

Har du spørsmål så ta kontakt med oss på epost: post@manistudio.no