VITRA

Vitra er en 80 år gammel familiebedrift som prioriterer varige relasjoner med kundene sine, deres ansatte og designere, holdbare produkter, bærekraftig vekst og kraften av god design. Vitra ble grunnlagt i 1950 og er kjent for sin Sveitsiske presisjon med høy funksjonalitet og fremtidsrettet design.

Vitra regnes som en av innovatørene i designmøbelbransjen og har i alle år kun samarbeidet med de mest anerkjente internasjonale designere som f.eks. Charles & Ray Eames, Verner Pantron og Jasper Morrison. Hver enkel person har sin egen personlige smak og stil, og et interiør reflekterer dette, som da bidrar til en følelse av velvære og identitet. Måten vi lever på, organiserer og utstyrer våre egne personlige hjem og miljø på er en viktig del av denne identiteten.

Den mest kjente delen av Vitra kolleksjonen er Charles og Ray Eames sine Plastic Chairs. Plastic Chairs er den første serien med stoler formpresset i gjennomfarget polipropilene. Spisestolene DSR, DSW, DAR og DAW er i dag våre mest populære stoler, nesten 65 år etter at de først ble lansert.